Tuesday, July 13, 2010

It's from the treats fair,..

Last Saturday after work, me and my laling went to Maybank Treats Fair 2010 at Midvalley. To reach there we have to pass through the heavy traffic at Jalan Bangsar, sangat jam OK!!!  (semua orang pon mau pergi this fair kot!?!) Parking bawah Midvalley penuh,.. So we parked our car at The Garden,.. Pastu terus menuju ke Exhibition Hall Midvalley kt atas tuh,..

Perghhh sangat ramai manusia erk,.. Kat entrance tuh pon da kene stop dengan promoter Maybank Card, she advice us to change our current Credit Card to their new Credit Card plan, katanya no annual fee and 9% interest jika dibandingkan dgn the current we had! Ouh silap not we, but my laling!!! hehehe actually our plan was to redeem my laling's treats point then he want to close his account,.. Tak larat ok nak hutang lame2,.. kalau buleh memang nak hidup tanpa hutang, tapi nak hidup kene gak berhutang sikit2 macam hutang / loan rumah, loan kereta and loan education,.. haih,.. bila la nak habis bayar ek??  Ok ok sambung cerita, kitorang dengar je promoter tuh cakap then masuk tengok2 barang dalam tuh,.. sangat best!!! banyak bende murah2 but inclusive our redeemed point,.. tau tak masuk masuk i terus pi 1 booth nih,..erm erm erm actually my laling's intention was to get our hand mixer for Ziyaad Ilhaam's Solid Food, but then i had the unplanned thing! Any how i think it's worth buying,.. Agak murah kalau beli dari kat luar sane tuh,.. erm erm erm i was little bit shy to tell the thing but just look at the outcome from my laling's new baby (i bought it for him and i want him to fully utilise it, insyaAllah) Kitorang tunggu lama jugak kat Midvalley tuh because stock da habis kat situ kene tunggu their staff to deliver all the stock for the fair,.. Disebabkan masalah teknikal dari diorang and kitorang plak terpaksa menunggu lama they give us some free gift,.. hahaha I just LOVE to act >> CUSTOMER ALWAYS RIGHT,.. n i demanded for extra gift =p


So lepas ni nak target ape pulak for next Maybank Treats Fair ??? uuuuuuuuuu I LOIKE!!!

5 comments:

This is .... said...

kiena,
it's a brand new DSLR camera kan? Am I rite? hehe..

::Ida:: said...

hahaha.. i know what it is!!!
heheheh.. nice shots!!
what model?

||kiena|| said...
This comment has been removed by the author.
::Ida:: said...

uuuu.. very niceeeee :D

Tasbih Alam said...

Salam ukhuwah dan salam ziarah kepada pemilik blog yang indah ini..

Sekian lama saya mempelajari bagaimana untuk menjadi blogger yang baik. Kini sudah sampai masanya saya membina rangkaian bersama blogger hebat yang lain. Serta sama-sama berkongsi ilmu serta mempelajari lebih banyak lagi bagaimana untuk menjadi seorang blogger yang hebat.

Semoga kita sama-sama dapat kunjung mengunjungi antara satu sama lain untuk ukhuwah..

Wassalam