Friday, July 16, 2010

How I Spent My Friday Break?

Yeah, for 2 Friday in a row i had lunch date with my LOVE fren Linda,.. ahahaha kalau jumpe mesti tak sah kalau tak cerita pasal anak2,.. maklumlah masing2 dah ada anak,.. seronok bila dapat berkongsi pengalaman and story of new mommies nih,.. ehem ehem EJ aka Jazmin cepat2 la join chorum kitorang nih, not forgotten the rest of the clan =), last Friday we (me and Linda) had our lunch date at SOGO,.. accidentally it was baby's item on SALE! HAPPY HOUR gituh!!! Kat bawah tuh berpusu2 mommies mencari barang utk their children, hahaha tak sanggup nak bertolak2 dengan mommies we all just go to Level 4 - Children department,.. Lucky us we both was given a son! so tengok bende yang sama aje! hahaha siap buleh offer2 gituh~ Heaven OK shopping for little precious! Rase nak beli semua, all nice n SOOOOOOOOOOOO CUTE! ade penegasan di situ ye kawan2,.. huhuhu


Today our lunch date was at KFC Maju Junction. Had our Pocketful toasted set and i gave Baby Syahmi's book which i stored in my laling's car boot for about 4 months! Huh,.. damn long it's been stored, Sorry Baby Syahmi,.. Aunty Cibo tak sempat nak pi peluk cium lagi, nanti we plan something eh, may be photoshoot session with Ziyaad Ilhaam ye,... Tak sabar nyer,.. =D



Upssssssss,.... terbeli la pulak Baby GAP untuk my Ziyaad Ilhaam kat F.O.S sangat tak tahan bila tengok buy 2 for RM21! Linda pon terjerumus skali, hahaha,.. aiyoooooo it was unplanned! shhhhhhh ibu pon tak permission dengan papa,... ha ha tak tau =P 

2 comments:

::Ida:: said...

geram kan tengok all the seluar there? rasa nak beli semua!!! :P

||kiena|| said...

betul tuh ida,.. mujur tak jumpa size Ziyaad Ilhaam,.. punya la lame nak dapat size and design yang berkenan,.. ouh sian linda juga terpaksa menunggu~ =p