Friday, September 30, 2011

Semalam,..

... @ 36 weeks i still having problem picking/having meals. Especially lunch on weekdays! Susah nyer nak pikir nak makan ape and bila dah order makan pon sikit je,.. heh, macam tak berbaloi je bayar,.. abis tak kan nk minta org tuh masak separuh kan,.. even amik nasi berlauk yang amik sndri yang dah sikit pon susah nak telan,.. camane lah berat dok maintain jer,.. So semalam, sms my dear laling, ai nak lunch kat The Mall. He agreed and there we go! Sampai sana plak, nk pilih makan ape pon susah. Fast food is a big NO! Ai dah tak leh telan,.. So pi lah food court dia yang tak bnyk choice tuh, kitorg makan nasi ayam jer, 


Then ai nak beli Milo McFlurry. Syiok ah McFlurry baru nih! Kalau banyak cereal lagi best,.. kejap je cereal dah habis,.. :( 


Done at The Mall, accompany dear laling pi site kat Raja Chulan. Dia nak pi amik Site photo! So sambil tunggu dlm kereta blh la ai habiskan Milo McFlurry ;). Sekejap je pi amik gambar, then rush back to office. 

Heh, hari ni jumaat! hmmm tak de lunch date... so nak makan ape eh lunch nih! Adeeeeeeeeeeeeh,.. Igt nak pi jalan TAR pi cuci mata, tapi larat ke nak jalan naik LRT!?! :-/

2 comments:

izzah said...

jenguk2 smbil blogwalking..nice c\vlog =)

||kiena|| said...

terima kasih singgah :)