Wednesday, September 28, 2011

Before and After Editing,..

Meh nak kasi tengok sikit gambar photoshoot hari tuh yg ai kate sgt cerah then ai edit bg cantik.

Before

After
 
Ai guna CorelDraw je sbb my lappie ade this software je, Adobe tak install lgi. heh, lagipon jarang gune, me mmg prefer gune CorelDraw utk buat presentation dr zaman belajar lagi. ;) Tp klu nak senang edit gmbr mmg adobe lah! So yang ini ai just control the brightness, hue, saturation, color balance & etc. Pastu letak text sndr and frame yang menawan! :))


Ehem ehem,.. ade gaye org ngandung 36wks/9mnths tak? :P

4 comments:

I`mulan said...

takde gaya org ngandung 36 weeks pun... hehe... anyway selamat melahirkan baby yea..

syahida said...

tak pun...ko mmg sgt kecik kiena hehheh

||kiena|| said...

mulan & sha : seryes pregnant yg kedua ni mmg tak naik bnyk. buat risau jugak,.. sbb due dah nk dekat,.. hopefully bby sehat :)

Faaein Talip Roy said...

wah.. nice editing..

salam singgah.. ^^,