Tuesday, September 6, 2011

The Must Have Session

… every year we must have Eid’s photoshoot session for Adam’s Family,.. tunggu semua ada baru la arrange for photoshoot session! tak semesti on the 1st day raya, ye lah tgk bile masing2 available lah. heeeeeeeeee kat rumah sndr and camera sndr je,.. takde la nk pi studio bagai tuh. So malam td kitorg pon ber’photoshoot’ raya sebelum my brother Hakim depart to London (further study) Wish u all the best! Sempat ke tak next year me n little family kumpul duit nk pi sana pulak. Heh,.. rase cm tipis je peluang klu dia abes 1 year and tak sambung kerja kat sana (gain experience). Tak pe lah, rezki next year kene budget hujung tahun. Nih kene budget dulu tuk baby bulan October! Hoh,berpeluh otak pikir dah ni. Nampaknya ibu terpaksa tunggu dividen next year baru boleh melabur tempat lain Smile with tongue out.

Jom layan gambar pulak. Oh, little sister tak da! huhuhu tunggu lagi 2 thun plak lah baru cukup chorum! InsyaAllah,.. kalau takde sesape lg among us yg further oversea. Winking smile

Eid 3

Eid 1

Eid 2

5 comments:

Wan Anis Sorfina said...

kenapakah ada gambar orang menelepon itu? hahaharks.. chomel lahhh

||kiena|| said...

terpaksa bg dia pegang something! kalu tak jgn harap la dia nk bergambar dengan elok! huh susah sungguh!

siti khatijah abd majid said...

hubby awak sentiasa serius ye kina.. tak penah nampak pic dia senyum.. ;p

||kiena|| said...

siti, dia tak pandai senyum! heh,.. maklumlah emotionless,.. isteri je beriya!

diyana Farid said...

this year, family aku bercadang nak amik gambar the whole family, tp terlupa! alhamdulillah nasib baik kat rumah tok aku ada mak sedara buat sesi bergambar dgn semua family. hohoho. ada jugak sekeping.