Tuesday, November 23, 2010

You Makes Me Smile,..


... you will always be our happiness my dear son, Ziyaad Ilhaam ... 

Yesterday went back from site, at mum's house, macam biasa la kan, have our dinner first, baru lah bergerak pulang ke Sentul,.. tengah basuh breast-pump my mum's maid said my little Liam dah tak buleh tinggal sendiri, sebab da pandai panjat tangga! Hoh, okay,.. (Masa nih buat tak tahu lagi,..) pastu bila ke depan, ruang tamu nampak si Liam dengan Mak Ngah nyer sedang buat aktiviti panjat tangga! I was soooooo excited!!! Berjalan belom lagi ye, memanjat sudah!

PS. Nak upload video, tapi macam hampeh youtube nih,.. asyik failed jer, lambat plakss tuh,.. haih!

3 comments:

hamiDahRecKs said...

sangat comelll!!!!

Sofia Aimd said...

adorable! semoga die membesar dgan sihat & bijak! ;D

||kiena|| said...

recks,.. ade comel macam aku tak?? ahahaha

sofia,.. thanx,.. mudah2an amiiin,.. =)