Tuesday, November 23, 2010

Finally, Uploaded,..

Huh,.. I've been trying to upload my little Liam's video on youtube from morning till evening. And finally after so many times failed . Hah, tak kira okeh! sebab tensi sangat,.. da la site esok ade CPC tapi macam banyak mende lagi tak siap,.. =( stress! nak makan!!! Okeh, da order Bubble Tea and Spicy McChicken Deluxe dengan my laling for dinner, kene stay kat site la jawab nya sampai malam, tak tau nak stay lewat or tak! upssss melencong dari topik asal!!! Arghhhh STRESS!!!

Mari layan kan aje video Little Liam ku ini,..

8 comments:

AesyaZealous said...

kiutnyerrrr

||kiena|| said...

aesya, thnx! =)

Wan Anis Sorfina said...

usaha TANGGA kejayaan

ken said...

adorable :)

kayzie said...

hahaha..cute banget la anak akak..lagu joget sama r ngn faris..huhu..

||kiena|| said...

anis: ha'ah, nasib rumah ku xde tangga, kalu tak bertambah la keje aku kat umah,..dok bertiga jer, urusan rumah dikala wiken tak terkata banyak nye,.. =P

ken: thank you, ken! =)

kayzie: hahaha, rase nye nih memang lagu mak bapak kite dulu2,.. diorang pon dok joget lagu ni jugak mase kecik2 dulu,.. ;)

This is .... said...

you know why it takes so long? sebab ko tak resize the video kot.. saiz dia besar, kan? ko boleh guna video converter to mp4 software to reduce the size and upload in youtube very fast.. itu yang aku buat slalu.. find me in youtube - sayahappyslalu.. hehe..

||kiena|| said...

hooo,.. thanx for the info! ok