Tuesday, August 10, 2010

Masih lagi musim buah,..

Last weekend we went back to my laling's hometown, Jengka 21, Pahang,.. Once a month is a must! Yelah,.. dok pi balik rumah my parents always everyday except on Sunday,.. Saturday still need to send Ziyaad Ilhaam coz me need to supervise on site progress,.. (uhuk uhuk demi sesuap nasi,.. eheeeeem) We reached Jengka at 6pm on the Saturday,.. hohoho it's been a month Ziyaad Ilhaam did not meet his Tok Wan n Tok Ki,.. So excited! Ibu pon excited,.. sebab buah2an ada lagi,.. Yang penting durian,.. FEVRET! hahahaha yang lain tuh sket sket jer,... sebelum tido makan durian dulu, breakfast pagi esok nya pon durian lagi,.. hahaha last time masa mengandungkan ziyaad ilhaam pon ibu buleh makan durian! Alhamdulillah selamat keluar pon Ziyaad Ilhaam, ade orang pantang makan durian masa ngandung,.. hehehehe kalau da fevret tuh, tau tau aje laaaa,.. ngeh3. On Sunday, after papa polished his beloved car, papa kait buah rambutan, manggis, langsat kat belakang rumah untuk bawa balik KL,.. Yeay,.. DURIAN is a MUST! Me and my mum memang DURIAN LOVER,.. tapi my mum sekarang da tak makan banyak, usia da meningkat so perlu berhati-hati,.. anyways,.. enjoy the photos...

Tok Ki ambil gambar his only grandson (at the moment! more to come!!!)

4 comments:

::Ida:: said...

ziyaadd comelll nyaa!!!!! *nganga mulut mcm cita homealone*

1st photo tu dier terkejut ke?? hehehe.. comel laa.. geraammm!!!

Wan Anis Sorfina said...

knapa ziyaad frowning smacam tu? picca 4 & 5 tu.. klakaaa je..

canggih aahh henset tokki ~

||kiena|| said...

ida: 1st photo tuh dia baru nak masuk ngan tok ki and tok wan dia,.. hahaha pelik ape laa tok ki dia wat tuh!

anis: tok ki always up-to-date,.. kui3

Zy Alyas said...

cibo....buah durian blanda tuh nmpak myelerakan....bestnya,dh lama xmerasanya..dedulu sll mkn kt kg...