Monday, August 30, 2010

Anyone, please help me,..

... i'm adjusting my layout to the new background,.. adeeeh sangat tak reti nak edit html! *dush*dush*dush*
ada sesiapa tak yang buleh tolong betulkan layout saya yang tak masuk kat background tuh,.. ?? it's actually maximise the white background to suite the arrangement... douh~

5 comments:

Wan Anis Sorfina said...

ko guna template designer tu ke?
cuba adjust width dekat layout tu?

||kiena|| said...

tak pakai template designer la anis,. pki shabby blog background nih,.. muahahaha

Wan Anis Sorfina said...

samaada
ko pegi template designer utk adjust width dia kat layout, bg kecik sket ~ atau
ko tgk kat shabby blog, saiz apa template ni,ko edit html (ada bran?) ikut saiz shabby blog template ni
ataupun ko pakai template lain lah.. senang ceta.. aharks...

||kiena|| said...

hahaha mmg itu option yg perlu dilakukan,.. habesla gmbr ziyaad ilhaam jd kecik! xmo xmo xmo,.. hehehe

Wan Anis Sorfina said...

apa kata guna 3 column design? kot laa muat ~