Saturday, August 7, 2010

Are a you shawl lover???


Are you a shawl lover? So do i!!! I LOVE to wear shawl and its really easy to wear,.. Did you know now got lycra shawl??? hohoho perfect for me! i can cover the boobs plus covering my dear son, Ziyaad Ilhaam while nursing,.. Yeay also for those who prefer thick cover / hijab material,.. biasa kalau pakai shawl jojet, i need to round two times sebab jarang! hmmm with this lycra shawl no worries, after this want to get more colors,.. murah je, dlm RM15 pon da buleh dapat, tapi kalau beli banyak mungkin buleh kurang lagi! SERYES!!! sila sila sila dapatkan untuk raya hehehe sempena musim nak raya ni kan,... hehehe ouh terlupa pula nak bagitau kat mane, Jalan TAR laaa mana lagi, memang rabun mata pi sana!~ 

For those who need tutorial on wearing shawl please scroll down >>> 

*


*


*
 

*
 

*
 

*
 

*
 

*
 

*
 

*
 

*


buleh juga digayakan tanpa anak, sangat mudah lekap,.. sangat suka!!!
 
tapi my Laling prefer this way, u can mix n match shawl and anak tudung,.... furthermore, i saved my pin! i seldom use pin for shawl,.. =p

2 comments:

This is .... said...

muka bulat sepertiku, adalah sangat tidak seswai.. huhu..

||kiena|| said...

hehehe ade juga org muka boolat pakai aje,.. terpulang keselesaan masing2,..
tp aku sooooka! den tak de mase nak menggosok, bila da pusing2 tak nampak dah,..