Wednesday, May 23, 2012

Order barang dari UK.

Bila dah kawen, mula kumpul barang kitchenware & utensil kan! Nak yang comel aje tapi murah & tahan lama. Tapi kalau beli kat Malaysia ni barang import suma tax tinggi. Jadi harga pon mahal. So at the end dok shopping online direct UK. Ambik kau! Bayar tax tinggi pon, public transport macam hampeh juge. Sibuk guna duit rakyat untuk piket gamaknya. *tercarut kat sini. maaf. undi anda adalah rahsia.*

Cuba tengok ni







Disebabkan aku ada kawan kat UK, boleh la aku beli dengan harga murah. Yes, itu lah harga kawan aku jual. Sapa nak join aku beli meh le,.. Aku akan amikkan. Ni dah include shipping ye. Tinggal sampai, aku amik then sapa nak aku hantar by-hand lingkungan kawasan aku boleh la. *Wangsa Maju - Setiawangsa - Ulu Kelang - KL City* Kalau mau dipos, aku charge le postage fee. 

So ada yang berminat tak? Aku nak tutup order hujung bulan ni which is on 31st May. Email me at sakinaadam{at}gmail.com. Ni aku upload sikit je barang kawan ku jual. Boleh la bg email, nanti ku email katalog kawan ku itu. *takdak masa nak edit bagai dari katalog yg kawan ku email* Once confirmed, 40% deposit paid and shipped, estimated arrival 7-8 weeks. Boleh 3 kali bayar ye. *40, 30, 30.*



3 comments:

cik tulip said...

kak kiena, rrp & sp tu harga ape? eeee bestnyee! tp sedih belom berbajet. huhu

||kiena|| said...

cik tulip, kalau nak beli tgk SP (selling price) RRP tu harga retail kat malaysia. Kalau mak nak beli ka boleh, 3 kali installment ;)

Linda Adi said...

as salam...nak tanya...ada jual lagi ke toaster ni?