Friday, May 4, 2012

1st Shoe with Zalora

Dah dok berbulan cari pump heels yang sesuai. Dok masuk kedai kasut, try test, beli nya tak juga. Mahai eh kasut sekarang! hish,.. kasut yang berkenan semua dok main rege RM80 ke atas. Mau nye pikir 2-3 kali nak membeli. Tapi semalam terbelek pula kasut kat zalora *padahal brapa kali dah dok masuk, tapi tak click untuk bayar je. hihihi* terjumpa la kasut yang berkenan. Nah, harga dia murah ja. RM69.90! Pastu kan ade voucher discount RM20 once sign up dengan zalora. Hah, apa lagi, dapatlah murah! RM49.90 and free shipping. Aih. Hari ni dah sampai. Ai soooooooooka sangat. Memang cun kat kaki ai. Hihihi actually this is my first time purchased shoes thru online. Yelah biasa kan kalau nak selesa kena la cuba test sendiri. Alhamdulillah, it fit me nicely. *gigih okeh gugel cara nak ukur insole sebab takut tak muat* 


Nota kaki: kasut ini tak kan dipakai bila bersama Bobot. Mau nye daku terpele'ot kaki. Isk. 

6 comments:

Mawar said...

Love your shoes! Mcm matching je dgn bag yg u beli few months back which i adore as well ^_^

Mcm stalker plak rasanya haha..

||kiena|| said...

mawar, hihihi tapi color dia tak brape nk match. beg tu salmon, kasut ni cekelat. tp blasah je. hihihi

Lily said...

berapa hari ea kasut 2 smpai?

||kiena|| said...

Lily, i dapat 2days after purchased.

cik tulip said...

comfort tak? lawa la. very nice! =D

someone said...

berapa hari eakk boleh sampai ?