Thursday, September 6, 2012

Almari Terpakai Dari Rumah Ibu ke Rumah Ku,..


Cuba teka berapa usia almari ni? Hah, dah lebih 10 tahun tau! Ini lah almari ibu bapa ku masa depa dok Setiawangsa. Oh, mungkin perlu polish lagi nak bg putih berseri. DD 7 mungkin! Sapa ingat??? hihihi. Dulu rumah mak, built-ins hanya Kitchen Cabinet *sama la rumah aku sekarang pon* ye lah, bapaku business sendiri, maka simpan duit untuk rolling lebih penting. Now, almari depa menurun ke rumah aku since depa dah pindah ke ulu kelang. *save budget* Mula aku letak kat bilik lain sebelum last weekend aku pindahkan ke bilik aku. Fuh fuh fuh, memang la sakit pinggang menolak 3 kotak besar ini. Bapa ku bilang berkat jika jaga & pakai barang lama, nanti depa mendoakan kita. So meh kita jaga barang yang menurun ni. Nak pakai lama ni sebelum tunggu duit jatuh. :P

2 comments:

:: !zyan :: said...

Mmg x nmpk langsung mcm 10thn la kiena. Bgs nyer jagaa!

||kiena|| said...

izyan, mak aku mmg cermat! anak dia blom tau lagi,.. hahaha