Tuesday, March 13, 2012

Mengidam punya pasai...


Bangun 5.30 pagi untuk 'bake' Red Velvet Cake w Cream Cheese Frosting. Lepas tuh, sambung lagi masak bekal asam pedas salmon untuk lunch box. Heeeee mujur cuti sekolah, maka jalan sangat la baik. DL bukan minat sangat dengan cake ni, aku je yang ngidam tak pasai. Eh eh bukan Ada isi ye. Confirm lepas 2-3 tahun aku baru bagi adik kat Bobot *kan aku pakai iucd* kalau ikut DL maunya aku kene buat cheese cake or brownies cheese cake. Hmmm Akan ku pikir kan next project. *cheese yg tinggal cukup kot untuk next project...tapi bilakah? Tunggu aku ngidam lagi la gamaknya :P*

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

Misz MariA said...

Rajinnya kiena bgn awai..bake cake plus masak asam pedas lg :P

||kiena|| said...

maria, ngidam punya pasai and bahan pon ada. hihihi skrg mmg masak lunch box, save!

SYAHIDA said...

kiena..cmna nk buat kek ni?aku pn ngidam gak huhu...1st time try aritu rase nk mkn lg huhu