Monday, March 26, 2012

Konvensyen Bidadari Dunia

Subhanallah it was such great event of the month. Felt soooo greatful being able to attend the convention. Yes, it's indeed a good feed for our soul. Hopefully this kind of event will be continueosly organized.




Attending with Bobot around truly challenging. *mana nya nak mencatat, mana nya nak mendodoi* But it's ok. I managed to go thru the 2 days convensyen well. *walaupon balik rumah sengal segala otot lengan, tetapi ilmu yang dicari dan pengisian rohani lebih penting* Like wise said, melentur buluh biar dari rebungnya. I want the kids to be used attending with me in any classes or course. Biar dia faham dan sedar. Betul, budak kecik belum faham lagi, tapi kita nak bentuk budaya biar biasa. Next course, I will bring Liam along. Actually on Sunday, 2nd day of convention, planned to bring him (Liam) and let him play with sofiya, Ain's daughter at the nursery. Tapi, DL kata tak payah, sebab nanti I yang susah, biar dia je jaga Liam kt rumah. *klu tak, sila bayangkan sorang ibu, membawa 2 anak, sorang gendong, sorang dipimpin, pastu plak diaper bag, handbag lagi! DL plak tak ikut! So, dia rase I akan susah nak handle.*


Ni 1st day, melepak kat Nursery bagi dia puas tidur.



Ni lunch time, melepak lagi di Nursery. Main-main dengan sofiya *takde pulak gambar diorang main sekali. Ain, ade tak?*



Oh, ye ramai bidadari Dunia kat KBD ni tegur and geram sangat dengan bobot! I sit at the back, so ramai la yang perasan bila dok nak kluar pintu Utama yang memang belakang Kitorang je. Siap tanya betul ke ni anak I! Diorang pikir I terlalu muda untuk Ada anak, macam budak U je,.. Kih kih kih. Bila bgtau umur, terkezut! Alhamdulillah nikmat kurniaan Allah being always young in appearance ;)

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Wan Anis Sorfina said...

ooo seronoks nya boleh pergi ~ how i wish i can go tooooo

||kiena|| said...

;) insyaAllah nxt time...