Wednesday, December 1, 2010

Gile-Kerja,..

...kononnya! 
Hah, siap heret my laling and Little Liam ke site malam tadi semata-mata nak confirm position for room signage! (will blog-post it later)
Tahniah,... anda memang gile-kerja kononnya!!! 
Psssst... siap indon tanya, "Puan bawak anak ni mau ajar kerja ke?"
Hahaha early exposure boleh!?!


4 comments:

Fadeadsy said...

i xgile kerja, tp pernah jugak bwk imaan pergi opis, alasan xnak buat kerja, dok opis layan anak je. :p

Nur Arieffa Adlan said...

waaa... kiena smp bwk family... ni la baru dikatakan 'fun site visit'... hahahaha...

||kiena|| said...

fad: wow best nyer kalau buleh macam tu,.. i tak boleh,.. still kene siapkan keje! sbb BF heret jugak si kecik,.. malas nak pump bile sibuk nak siapkan keje,..

arieffa: fun site visit la sangat~ masuk rumah masing2 cari tempat landing =P

Wan Anis Sorfina said...

ala nomei2 nyaaaa