Tuesday, July 12, 2011

Macaroons, Oh Macaroons,..

260515_10150244739023794_676538793_7196186_7266770_n… Dari semalam dok teringat nk makan Macaroons. I once tried from Babycakes, G-Tower. My fren, Farah bought it for me! Heeeee thanx ye Farah! Sedaaaaap sangat! Most of us tak suke macaroons sbb manis sgt, but Babycakes’ Macaroons tak manis sgt! It’s nice! Mmg blh masuk tekak,.. So smlm misi mengajak my laling pi G-Tower after work, heh, tak berjaya langsung! Sbb tak dak duit! (blom kuar kan duit dr mesin ATM. Pulak tu, ofis dia guna EON Bank! Huh, me pulak biasa lah gaji yg tak menentu sejak kebelakangan ni,.. so mmg harap kat dia aje,.. Anyway TQ laling for being an understanding husband! xoxo) Bila tak dpt nk pi beli Macaroons pasti lah me cuci mata tgk2 blogspot yg ade macaroons, konon2 blh la lepaskan gian, heh,.. langsung tak membantu! Bersabarlah wahai hati, esok pasti ada,..

5 comments:

Fadilah R. said...

takpe, nanti cuba pi lagi tau. sedap erk macaron kt babycakes tu. nak cuba jugak!

||kiena|| said...

Fad: cube lah,.. worth trying! hehehe esok pasti kluar pi beli! sbb hari ni pon dok terigt lagi! heh,..

Nur Farahiyah said...

alahai kiena, kalo nak bgtau je..bole sgt tlg pi beli balik keje..die tutup awal kul 6, mmg kena blk on time..sabtu half day smpi kul 3 je, ahad closed..

||kiena|| said...

cik segan lah minta tlg beli lagi,.. kekeke,..

Nur Farahiyah said...

isk jgn gitu..just ring me anytime..hehe