Monday, June 27, 2011

Our Weekend at Lone Pine, Penang

… filled with LOVE! Surely will come again! The refurbishment was well done by the team! Great leader with great team I would say!

Let the photo do the talking!

IMS_9472

Liam tengah tido mase Check-in!

IMS_9483IMS_9480IMS_9500

Deluxe Room with 2 single bed. Ade long bath kat balcony lagi! So klu tak puas berendam kat pool, kite berendam kat balcony jer! Rilex sangat! Oh, Tak dapat double bed sbb tggl ni jer mase reserve hari tuh! And I got internet promotion rate yo! Berbaloi sgt!!! So next time nak dtg sile dapatkan lg promotion rate u’ols.

IMS_9532IMS_9589IMS_9617IMS_9639

Banyak sgt gambar nyer! takut termuntah! heeeeee tgk kat FB je lah ye,.. (Actually bile Arkitek n ID pi jalan sure la tak bnyk gambr sndr! bnyk gmbr architectural n interior je lah,.. tuh yg tak tau nk upload yg mane!huhuhuSmile with tongue out)

I keep on reminding my dear laling that next year I wanna come here again and it is his treat for the family! Heeee sile kumpul duit dr sekarang! Tahun depan harap2 rate tak naik lah! Suke sangat holiday kat sini. Senang nk pi nite market kat feringhi (jalan kaki je! me yg ‘mak buyong’ sgt senang lah nk jalan2 kat nite market! tak yah jalan jauh2. depan pintu masuk hotel je stall nite market nye!) and access ke beach pon senang! pagi lepas breakfast blh jalan2 amik angin kat pantai! sgt refreshing!

Thank You LONE PINE, PENANG! We really enjoyed the holiday sooooooooo much! Hope to see you next year! Winking smile

2 comments:

juzz mean zule said...

mcm cantik je beg topshop shopper tu eheheheh .

||kiena|| said...

kan? ntah sape la yg bg kat aku,.. jauh tu from dubai! :P