Friday, November 18, 2011

Current obsession...




... Toffee Nut Latte from Starbucks! Can't have the frappe as I still in confinement period :P No worries, hot black coffee/latte treats me well. Oh ye, this latte hanya keluar untuk X-mas, after that tak merasa dah la,.. So meh kite minum puas-puas sampai pening ;) *nak pulak tengah kumpul point untuk dapat kan the organizer. 15 point = 15 grande baru boleh redeem ye kawan-kawan!*


- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

Nur Farahiyah said...

tofee nut mmg sedap! hehe..same goes here..this year kumpul lg utk next year planner..tak silap this year nk kumpul mana2 size pon bole, tak semestinye grande..dah redeem ur free drink upon registration?

||kiena|| said...

Oh, ye? Sbb igt yg last yer jer,.. Blom lg redeem sbb tak print lg,.. Klu tak print blh ke?

Nur Farahiyah said...

kalo check online kite punye card tu, die kira skali even beli tall size je..aah, last year kena beli at least grande kan..bole je kiena tak print, check kat my rewards kalo ade star free drink means bole redeem..just tunjuk card kt counter je..free any your fav grande sized drink :)