Thursday, November 17, 2011

Dominos for dinner




...bila si ibu tak sempat nak prepare dinner sebab berbolot menguruskan 2 anak lelaki yang tidak memberi kerjasama seperti semalam, ibu akhirnya buka website dominos. Dah siap order tunggu within 30 minutes sampai sudah makanan kat rumah! Mudah kan sekarang? Semua dihujung jari je,.. Klick sana sini tunggu dah sampai. I suka dominos sebab suke crunchy thin crust,.. Heeee kalau crust yang tebal tuh cepat muak and kenyang,.. Oh, I baru cuba diorang punya Roasted Chicken Drummet, sedap jugak! Liam la paling suka skali! *budak ni memang suka makan ayam, padahal masa mengandungkan dia I tak boleh makan ayam pon :P*

Psssst,.. Lepas je makan, ibu dah terbongkang bersama little Ziyaad *sambil nursing* penat sangat petang semalam! Stress gile melayan kerenah ziyaads sambil terpaksa menahan lapar dr jam 430ptg hingga jam 8 mlm. Bila little Ziyaad tak mau diletak hanya mau dikendong bila tidur memang hanya dapat minum air sahaja. Makan biskut pon tak dan! Pfffft anak oh anak,..

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

wan habibah said...

huawaaa... craving for dominos

nuraitul said...

waa..asyik betul liam tue meratah ayam ek..huhuhu..comel nya..

||kiena|| said...

Wan, sedaaaap! Heeeee
Nuraitul, mmg bersungguh dia gigit drummet tuh. Mcm big boy jer,..