Thursday, January 26, 2012

Ziyaad Ilhaam & BR

Yesterday he turns 2! Yes, 2 years old! How the time flies,.. Not so much we did yesterday, we only had BR! Enough to make him happy :)) *kecik lagi pon tak pandai minta pape lagi*

Sekarang dia pandai sangat nak bergaya. Nak pakai seluar jeans sokmo. Pantang nampak. Even dalam bakul baju kotor pon dia dok kutip mau pakai tak mau pakai seluar tidur or seluar biasa. Jenuh aih nak pujuk pakai kalau seluar jeans tak de. Sanggup pakai balik seluar yg pakai sebelum nya bila malam. Susah2 ai tak pakaikan dia seluar :P 

2 comments:

sayahappyslalu said...

haikal pun nak pakai baju lawa jugak! semalam tidur dengan baju jalan. pfft.. layankan aje.. hehe

||kiena|| said...

heeeee, aku siap soh laki aku sorok seluar jeans yg pakai siang lepas mandi petang. jenuh la mak bapak nk belikan seluar jeans utk malam n siang. eh eh.