Thursday, January 19, 2012

Aqiqah & Housewarming...



On last Sunday, 15th Jan 2012, we did aqiqah & housewarming at Beverly Heights. Thanks for those who came! The menu of day were Nasi Beriyani Kambing, Sambal Ayam, Kari Terung & Kacang Panjang, etc. And all been prepared by us! Fuh,.. 2 ekor kambing tau! Masterchef mesti lah bapa ku. Memang penat. But berbaloi and jimat juga. Aku tak dan nak buat or deco bagai untuk diaper cakes table. Just letak je atas meja tu with some door gift. Nasib baik cookies ku cukup. Heeee aku ingat kan tak cukup.. Stock untuk rumah sendiri je yang tak cukup. Ingat this weekend la nak baking sikit untuk stock.*Eh ada orang order juga. Thanx eh* Gambar on that day pon tak banyak termasuk la gambar family sendiri. Dok sibuk layan orang datang. Lain kali kene la hire photographer. *eh macam ade budget je!?! tapi klu ade yg volunteer pon best! :P*

Sekali lagi thanx korang! Both ziyaads pon happy dapat banyak angpau & hadiah. :))

3 comments:

arieffa said...

salam. tq kiena sbb jemput.. food semua sedap.. masak sendiri sebab tu la sedap.. nyum! nyum! tq babe.

||kiena|| said...

thnx pah & bone :)) next year insyaallah ade lagi 1 kambing utk di'aqiqah. ;)

Ila Natrah said...

tq for ajak saya jgk..d food was awesome and yang penting dpt jumpa u allss sume...