Sunday, February 6, 2011

Let Him Play,..








... Last Friday, when everybody planning for long holiday/vaccay (quite a long break for Chinese New Year), we went to Telok Chempedak for walk-by-the-sea-sight-seeing-and-playing-sand. Little Liam had sooooo much fun with the sand,.. Siap main campak2 pasir! Kat KL tak dapek la nak main pasir,.. ade batu jalan je =P Tapi Telok Chempedak kalau waktu2 cuti public, oh sangat lah ramai orang! hari minggu dah ramai, so ini bertambah ramai! on our way back tuh, around 7pm jalan masuk ke Telok Chempedak jam panjang! huh, nasib la sampai awal,.. kalau tak mesti terperangkap dalam jam itu! Oh, kesian juga to my laling dear fren,.. Matwe (USM-HBP clan), kalau tak begitu ramai, mesti dia mau jugak bercuti disitu, but he decided to bring his little family to Cherating! My laling said later we should plan vacation with them properly! So,.. i can start browsing from now,... woooooooo kemanakah destinasi yang menarik for our little family eh,..? Hahaha macam nak pi next week aje! padahal ntah bila la plak dapat pergi,.. masing2 sibuk nak pindah rumah bagai =P

3 comments:

intan said...

i would go for tanjung inn cherating. it's rm150 per night. nice place, nice scenery n very greeeennnnnnn~ a place to suggest. just google tanjung inn images and u will find it so interesting akak!

||kiena|| said...

dah google! it's on the list now =)

Chibi Maruko said...

beautiful family photos...