Tuesday, October 14, 2014

FESKUM '14


Festival Konvo UM or FESKUM! Sure teringat ingat kan zaman kengkorang konvo dulu. Aku USM dulu panggil CONVEX! Haaa gtuu,.. memang banyak kenangan CONVEX dengan aku. Start involve dalam AJK CONVEX masa 2nd year, masa tu aku ahli bawah2 je,.. tlg kawan aku. Naik 3rd year boleh la dapat jd ahli MT CONVEX. Serius banyak kenangan handle CONVEX ni,.. Aku bersyukur dapat pengalaman ni. Aku tabik semua yang pernah handle pesta konvo universiti. Korang memang ohsem! Ok, dah jom tengok gambar adik ipar iols konvo! 



Disebabkan adik ipar ni dia Sidang Pertama dapat la tgk YM Raja Nazrin merasmikan FESKUM'14 ni,.. Adik ipar iols lulusan Master. Maka boleh la dpt Sidang pertama. Untung sunggoh! Gambar dapat scroll dgn Sultan hensem! :P

Yang paling best, menikmati kesesakan masuk UM di waktu pagi. Gituuuu hahahha. Macam biasa ada tapak pesta yang jual jual tu,.. aku tak turun pi tengok, pesan ja makanan apa aku malaih nak berjalan berpanasan, padahal elok je cuaca hari tu :P. Mengada. 





Aku tunggu kat khemah menunggu ni haaa ada kipas & live streaming dari dalam dewan konvo, sejuk sikit lepak sambil layan anak anak. Apa pun tahniah FESKUM'14! 


Sempat plak si abam ni berdatim! kantoooi abam oiii,.. Nanti dah sekolah jgn bg ibu penim







Nak sambung PhD pula katanya! Apapun tahniah SALIHA MAT ZALI & all the best in the future!

No comments: