Monday, October 15, 2012

Compilation...

of #thepoplook from my wardrobe + Instagram . 
 
Sebab tak dapat post pasai weekend treat kat GC Morib, *belum upload gambar dari camera gabak itu* ai browse ja my Instagram and terpikir of this compilation which ade je yang ai tak upload sini. hihihi banyak hokkey baju dari poplook T.T memang kaya la poplook if suma orang macam ai. Dok beli ja every update. But lately ai dah kurang membeli dari depa. Bosan dah kot!?! Hahaha kita tengok selama mana bertahan! kikiki :P

2 comments:

diyana Farid said...

lawa jugak baju2 hang. tapi tak tau pasaipa aku tak berkenan sangat kat poplook. hahahha.

Sakina Adam said...

diyana... aku beli yg boleh bw pi kerja & senang BF hihihi