Wednesday, July 11, 2012

Liam & Tidur

He is one of a kind when he really need to sleep! :P

7 comments:

apricot pie said...

i search for tudungpeople n found ur blog..wow..i thought u r a student of scndry student..but ur info stated that u r married.u looks young.!.:)..how old r u..?

apricot pie said...

owh..yaa..i just read one by one of your entry..uhuu..serius xmcm mak orang.:)..ur kids really cute.!.hero

||kiena|| said...

thanx 4 the compliment apricot pie,.. hihi mungkin gen kecik molek kot nampak muda remaja... kikiki btw i dah nak masuk 29yrs this year ;)

apricot pie said...

hahaha..xmcm 29.!.serius..uhuu..best la jd org awet muda ni..:)..umur sy 21..if u don't mind.should i just call u akak or what?..

||kiena|| said...

Dear, u can call anything u want. adik pon OK! hihihi nak pasan muda remaja gituh,.. :P

Ain Othman said...

Kiena, sape yg feed Liam tu? Kiena ke? Kejamnye..hehehehehe......ke mmg dia cmtu (boleh mkn sambil tgh lalok..:)) Takut dia tersedak n tercekik je...btw, mmg klakar la Liam ni, kt mana2 je, senang tido...

||kiena|| said...

kak, mmg sy la orang yg suap. mmg paksa makan dan dia rela sbb tgh lapa baru balik dr playschool sure la lapa lepas main kan,.. haah dia ni mmg boleh tidur dalam apa jua keadaan kalau mata tu tak dapat ditahan lg,...