Thursday, April 5, 2012

Papa Duduk Sini!


Okeh. Pagi tadi driving the Ziyaad to their places memang mencabar. Liam meraung nak ikut papa. Biasa kan memang papa yang drive hantar setiap pagi, dah 2 hari papa tak hantar. Pulak tu mlm td sebelum tidur papa tak balik lagi, bangun pagi sekejap je dapat manja dengan papa dah pulak nk kene pi kerja. So dalam kereta, dia dah dok meraung bila ibu duduk kat tempat driver. Apalagi dia pon "Papa duduk sini!" berulang dia meraung teresak-esak. Ibu sebak. Aiyoh. Pastu cakap pulak "e-ham nak ikut papa!". Sampai tempat BS Bobot dia ok sat, bila nak naik kereta smula untuk hantar dia ke rumah grenma, dia buat balik. Kat tepi pintu driver dia dok jerit "Papa duduk sini!" *ibu sebak skali lagi* Rasa kalau papa tak balik lagi senang ibu nak handle kot :P Kesudahannya esok kene mula plan baru. Sangat lah anak Papa.


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Wan Anis Sorfina said...

Ala keciannye budak kecik ni..
Aku dulu lps amik kakak dr pengasuh msti nangis sbb kakak tak mao balik dr umah pengasuh dia... Dh besar umo 4 thn dia bru pandai nk balik umah.. Tp kalo Abi dia yg amik, tadak dok nanges apa pon... Ank2 mcm2 ragam.. Sabar je lh kina

||kiena|| said...

Sekarang mmg dia takmau aku yg drive, even kluar skali dgn papa pon dia takmau. perghhh sedang bersabar. ;)