Tuesday, December 1, 2015

Dhamizah by Bawal Exclusive di JB.

Zaman study especially kat USM, tudung bawal le peneman setia! Sebab nya time tu tak sempat and tak de masa nak lilit bagai ni. Pastu selalu pesan kat geng budak kelantan tolong belikan bila depa balik kg. Ye lah time tu tudung ni kalau nak murah and Gred A boleh minta tolong depa ni belikan. Haaaa yang Gred A ni mahal dalam RM40 ke atas pastu kain lembut sikit, dah kalau setakat nak pi kelas tu beli yang murah je tapi nya keras kejung ah sikit. Bila dah kerja ni, dah jarang dah nak pakai tudung bawal, selendang lilit le plak! Hahaha ikut trend gamaknya. 

Lately
.
.
.




Selain Bawal Square, ada gak selendang bawal 2 layer. 

Haaaa best jugak kekadang pakai Bawal pi kerja kan,.. Kepelbagaian gaya konsepnya :P hahaha.
I've knew a Premium Reseller of Bawal Exclusive who also was my  former colleague and dad's ex staff,  she opened a boutique at Bandar Baru Uda. She is selling bawal scarves with a brand Bawal Exclusive. Not familiar?? Nah, browse their IG, haaaaa mengundang tak nak pakai tudung bawal? huuu huu its became exclusive because they have design which used swarovski. Boleh juga nak custom design tapi nye kene la sediakan ongkosnya juga! Muahaha. Siap boleh cecah reribu harga tudung bawal if more swarovski being used! Haaaaa gitcuuuu. Tak pe kite pakai yang simple sudah. Alahai kedainya dekat pulak tu dengan rumah. Hahaha should i say this was a reason for me wearing back tudung bawal after sooooooo long! hahahaha ngade kan saja nak cari alasan shopping. Anyway, kalau rasa macam nak cepat siap yet simple and still look elegant and decent, Bawal Exclusive would be the choice then.  So orang JB boleh la nak pi buat lawatan ke :-

 🐠 Premium Reseller Bawal Exclusive Johor Bahru 🐠
20, Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre, Johor Bahru, Johor





They also do online ;)

Ni la tuan punya Dhamizah! All the best dear..
Abaikan muka kite yang macam hapee..
Baru balik datim kat ofis di hari Sabtu.
Gigih ke?? Demi Bawal Exclusive rege reratus. Eh!?! hahaha

2 comments:

Mubarak Awadh said...

can i have ur contact plz, we would like u to write about our store.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)